tirsdag 5. mars 2013

Pavlova

Oppskrift på en himmelsk god Pavlova, som jeg fikk fra en venninne og måtte bare dele den med dere.

Bunn

3 eggehviter
2, dl sukker
2 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
2 dl hakkede valnøtter
20 knuste Ritz kjeks

Eggehviter og sukker piskes i 15 minutter. Resten av ingrediensene vendes forsiktig i med slikkepott.
Stekes i 20 min på 170 grader

Eggekrem

3 eggeplommer
3 ss sukker
2 dl fløte
1/4 vaniljestang
2,5 ts maizena
2 ss smør

Varmes forsiktig under omrøring til det begynner å tykne. Rør inn mykt smør når kremen er litt avkjølt.

Krem

1 boks kremfløte
1 ss sukker'
1 ts vaniljesukker


Fordel eggekrem på marengsbunnen og dekk med pisket krem.
Ha på bær eller frukt etter smak og behag.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar